تسمه نقاله صنایع غذایی
تسمه نقاله صنایع غذایی
تسمه نقاله صنایع غذایی، تأثیر بسزایی در قطع تماس مستقیم انسان با مواد غذایی در مراحل تولید و بسته بندی دارد. صنایع غذایی سهم بزرگی در استفاده از نوار نقاله با تسمه مخصوص دارند. بخش بزرگی از کار بر روی بسیاری از انواع مواد غذایی مانند کیک و بیسکوییت و نان ها در گذر از تنورها و دماهای بالا بدون کمک گرفتن از نوار نقاله ممکن نیست.
تسمه نقاله صنایع غذایی دارای ویژگی های به خصوصی است. این تسمه به دلیل ارتباط با مواد مرطوب یا روغنی و خوراکی نباید با مواد واکنش شیمیایی برقرار کرده و در عطر و طعم آن ها تغییر ایجاد کند. تسمه نقاله صنایع غذایی باید نسبت به حرارت یا دمای بسیار پایین مقاوم باشد و در گذر از سردخانه ها در تماس با مواد غذایی یخ زده یا داغ و از تنور در آمده، تغییر فرم و رفتار ندهد. از طرفی چون بسیاری از مواد غذایی به حالت فله ای در بخشی از کارخانه بر روی نوار نقاله به گردش در می آیند، این تسمه قابلیت حمل و نقل مواد فله ای را نیز دارد.
انواع تسمه نقاله صنایع غذایی شامل این موارد می شوند: تسمه های از جنس پلی یورتان PU و پی وی سی PVC، قابلیت استفاده در صنعت غذایی را دارند. تسمه نقاله های پارچه ای از جنس نمدی (در صنایع نان و بیسکوییت و …) و یا تسمه نقاله مدولار نیز در صنایع غذایی استفاده می شوند. جنس برزنتی تسمه نیز که با تسمه مادولار در لایه زیرین تفاوت دارد، در صنایع غذایی استفاده می شود. تسمه نقاله های نسوز توری نیز به خصوص در کارخانه های شکلات سازی، کیک و بیسکوییت و امثال آن استفاده می گردند.
تفاوت انواع مختلف تسمه نقاله صنایع غذایی در ویژگی های آن ها است. اینکه قابلیت شستشو دارند یا نه، تحمل وزنشان به چه میزان است. سازگاری آن با مواد غذایی اسیدی و روغنی و مرطوب و خشک به چه گونه است. تسمه مشبک است یا یک سره و برای کدام مواد غذایی مناسب هستند. قابلیت تماس با منبع حرارت به صورت مستقیم را دارند یا نه و بسیاری دیگری از فاکتورها که باید توسط تأمین کننده و خریدار ارزیابی و کارشناسی شود. برای کسب راهنمایی و مشاوره در انتخاب تسمه نقاله صنایع غذایی می توانید با همکاران ما در بخش فروش نیز تماس بگیرید. استفاده از مرغوب ترین محصولات در صنعت غذایی در کیفیت نهایی محصول اثرگذار است و بازده کارخانه و مجموعه را ارتقا می دهد.